Fri frakt inom Sverige

Daglig vård av huden

image_not_found

Daglig vård av huden

  Att ta hand om din hudhälsa är ett nödvändigt steg för att du ska känna dig vacker. Det är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att följa dessa fyra steg : 

Steg 1: Djup rengöring av huden.

REGEN S-VIBE är en vibrerande ansiktsborste gjord av högkvalitativt silikon. De vibrerande silikonborsthåren bidrar till att rengöra huden från sminkrester och överflödig olja, samtidigt som huden skonsamt masseras. Rengöring av döda hudceller och porer på djupet minimerar risken för uppkomst av akne och pormaskar. Huden får en klarare och fräschare ton. Små vibrationer som masserar huden leder till sammandragning av porer samt ökar hudens elasticitet genom att dra samman hudens olika lager.  Blodcirkulationen ökar och huden regenereras inifrån. Huden känns omedelbart fräsch utan att torka ut. Genom att använda borsten undviker du stark kemisk exfoliering som lätt kan torka ut huden. Använd en mild rengöringsprodukt eller REGENs parfymfria rengöringsskum framtagen för även den känsliga hudtypen.

Steg 2: Massera och stimulera kollagenbildning

På skönhetssalonger använder man sig av olika tekniker för att massera hudens djupare lager och stimulera kollagenbildning. Exempel på detta är något som kallas för Radio frequency eller radiofrekvens, Galvanisk jonterapi samt EMS(Elektro muscle stimulation).

REGEN C-NOVE använder flera icke-invasiva hudföryngringsmetoder som effektivt regenererar huden genom att minska rynkor och förbättra hudens elasticitet:

Readiofrekvens: Energin som produceras av radiofrekvensvågor värmer mellanhuden och underhuden utan att skada överhuden. Värmen tvingar befintliga kollagenfibrer att dra ihop sig. De kontraherande kollagenfibrerna stramar åt huden. Produktionen av nya kollagenfibrer ökar. Resultatet blir färre djupa linjer, celluliter och rynkor. Huden känns omedelbart stramare. Genom regelbunden användning uppnås långsiktig effekt.

Galvanisk jonterapi: Ännu en metod för att rengöra huden från överskott av talg och orenheter. Eftersom negativt laddade joner lockar till sig och kapslar in toxiner, kommer envis smuts och olja att lättare avlägsnas från huden. De positiva jonerna arbetar för att locka de inkapslade föroreningarna i huden upp till hudytan. Förutom djuprengöring leder jonterapi även till bättre absorption av hudvårdsprodukter och ökad näring till hudens yttre skikt. Cirkulation och syresättning till celler ökar, vilket leder till bättre cellhälsa och minskning av fria radikaler. Detta i sin tur förhindrar för tidig åldrande av huden.

EMS (Electro Muscle Stimulation): Mikroströms ansiktsbehandling använder sig av svaga vågformformade elektriska impulser via elektrodhuvudet i kombination med en ledande gel. När EMS appliceras på huden aktiveras de underliggande muskelfibrerna. Cirkulationen ökar, musklerna blir stabilare och huden fastare.

Steg 3: Bekämpa akne, hudrodnad samt inflammation liksom hyperpigmenteringar i huden

REGEN Blue använder sig av blått LED-ljus som är godkänd av FDA för behandling av mild-måttlig akne. Metoden är beprövad och används även i Sverige på en del privata hudkliniker för att behandla bland annat akne. Propion-bakterier som orsakar akne är känslaga för blått ljus och elimineras vid regelbunden exposition. Talg-produktionen regleras. Våglängden har även positiv effekt på hudrodnad, inflammation samt hyperpigmenteringar.

Steg 4: Återfukta och reparera

Använd regelbunden en återfuktande dagkräm innan du eventuellt lägger på din make-up. Huden förlorar mycket fukt och vid vistelse i sol, kall klimat samt efter bad och dusch. Att förebygga hudens åldrande kräver ett förebyggande arbete. Använd en nattkräm med skonsamma och återuppbyggande ingredienser framförallt nattetid då huden har högst förmåga att reparera sig.


 

Rekommenderade produkter från REGEN för din dagliga hudvård:
 

                

REGEN S-Vibe Silicone Facial Brush          REGEN Sensitive Cleansing Foam